Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En attrapp ÄR en avbildning av något existerande, men en attrapp är INTE äkta vara, t ex kan en "stridsvagnsattrapp" användas vid skjutövningar , då , ofta, tillverkad av trä och papper, ett pappersfoto på en träställning, jag rimmar lite kring "mänskliga


ATTRAPPEN !

Attrappen
saknar Helt egen profil
Han imiterar huvudlöst

Attrappen
försöker inte ens ändra stil,
medlöpandet är hämningslöst

Attrappen
vill ,nog, förfina, det stulna originalet
men, blott kopierar , snyggt, men trivialt
en del kan leva på briljanta falsarier
men en kännare ser Det , Banalt (!)

Attrappen
vanlig inom Målarkonsten
men finns överallt
kallas också "Imitatör"

Attrappen
är, ofta, en skicklig yrkesman,men
finner sällan, "Livets salt"
Kan, dock, tjäna "hyfsad Dusör"

Attrappen
går, sällan till historien
utom vid "bedrägeri"
eller när kopian är
"IDENTISK" med originalet
DÅ kan det bli "rena medie-orgien"
av detta "kvacksalveri" (!)
och den "glorian" bär
han med till Åtalet !...........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 19:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att rapp en
imitatör, gör
strul, exakt,
som Du skriver
är inte alls kul!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska