Ännu" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu


En Natt!

 

Det var natt

Långt till dag

Mörkret låg flortunnt

Runt månens skära

 

Lilla Björn blinkade

Trolsk däruppe

Morgonstjärnan vilade

Ännu sina timmar

 

Mina bara fötter

Kände det kyliga

Vattnet under min

Strandpromenad

 

På väg till Fyren




Fri vers av madigan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 20:41



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan