Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blir ett

Försiktiga, darrande fingertoppar mot naken hud.
Tunga, nervösa andetag.
En lätt smekning genom håret.
Han lägger sin hand mjukt om hennes nacke.
Drar henne långsamt närmare och kysser henne smått osäkert.
För handen neråt och smeker hennes axel, midja och bröst.
Hon trycker sig närmare och han kysser hennes hals.
Han lägger henne varsamt på rygg,
kysser henne passsionerat och lutar sig på sina armbågar över henne.
Hon lägger sina händer på hans skulderblad och för dom ner mot svanken.
Hon trycker honom närmare.
Han kommer försiktigt in i henne.
Båda stönar lågt av njutning att föras samman till ett med den man älskar.




Fri vers av Vofflan
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-10-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vofflan