Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Du är död, du finns inte.
Du har aldrig funnits!
Du var en illusion jag skapade för att göra mig lycklig.
En illusion som gjorde mer skada än nytta.
Jag skapade dig för att göra mig hel,
men du bara sprängde mig i bitar.
Därför har jag bestämt mig för att inte ha dig kvar.
Jag raderar dig ur mina drömmar och illusionen av dig är historia.
Någon gång i framtiden kanske jag hittar något verkligt,
som faktist får mig att må bra.




Fri vers av Vofflan
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-01-15 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vofflan