Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrmatta..

En dörrmatta...

Skapad för att ta emot andras smuts..
Tar emot smällar och skit utan ett ljud.


Ligger där, väntar på att ennu en gång bli trampad på...


Känna hur det skrapar emot tills den är sönder sliten,
och kastas bort som ingenting...




Fri vers av Vofflan
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vofflan