Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens sista smekning

Vindens sista smekning mot min kind var som första gången jag hörde ditt skratt.

Lugnande, kärleksfullt, mjukt och helt underbart.
Den lättade den tunga smärtan som tryckte mig mot marken.
Tystnaden tog mig i sin mjuka famn.
Gungade mig långsamt till mina tunga, avtagande andetag.

Bäddade ner mig i en säng mjuk som silke.
Gjorde en vaggvisa av vattnets vågor, tog ifrån mig all smärta,
och lät mig somna in i en underbar evig ro.




Fri vers av Vofflan
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vofflan