Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt

Jag hörde
Hörde er ligga med varann
Och tänkte
Varför ligger jag här, ensam
Varför har jag tappat den där gemenskapen

Och jag träffade dom
De dummaste paret av alla
Antar att de står ut med varann
Bara för att de inte fattar, hur dum den andre
Eller de själva, är…

Men ändå, så verkar de lyckliga
Bor i ett hus
Som de köpt billigt
Märklig värld
”de dumma skola besitta jorden”

Och hon, den mest kunniga jag känner
Det är en njutning att tala med
Men, det finns ingen tändning
Mellan oss, vi bara snackar
Och kan lösa allt, tillsammans
Precis allting verkar det som, åt alla
Men

Inte våra egna liv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO