Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan


Lyckan verkar inte ha så mycket med kunskap att göra
”dåren vandrar lycklig i sin dårskap”
står det i Bibeln
Kanske är det så, om man inte fattar så mycket så
Är de lättare att famna det man har
Poeters sida verkar dock bestå av en samling av
Många olyckliga människor
som tappat, det greppet...




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 00:23



Bookmark and Share


  LassO
"dåren vandrar lycklig i sin dårskap" står de med
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Den som förökar sin insikt förökar sin plåga, säger Bibeln också, men det finns en viss sorts plåga som är hälsosam. Den emanerar ur en sund självkännedom som vare sig är självförakt eller självförgudning.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO