Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är hos honnom jag vill vara... snälla behandla mig som att jag har en egen vilja


Låt mig stanna!

Dra inte iväg med mig!

Slit inte bort mig från morgonfrosten,
Jag vill ju stanna, så låt mig!


Jag lever här och nu. det finns inget imorgon fören imorgon är idag,
så låt mig leva, för om du sliter bort mig från Nu:et så sliter du bort mig från livet.

Gör inte mitt Nu till ett annat Nu än det jag trodde var påväg,
ge mig inte ett liv som jag vet jag hade kunnat slippa,
om du inte dragit iväg med mig till det.

Snälla ta inte min lycka ifrån mig!
Snälla låt låt mig stanna hos den!

*jag vill leva för min skull också*




Övriga genrer av pyre
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 00:16



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Jaga håller med. Värdesäter man inte nuet så blir det gråt och tris. Pulsen finns i stunden.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre