Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten, vad fan är det?

varför glömmer jag alltid bort hösten?
varför slutar den existera varje gång jag tänker tillbaka?


jag glömde allt, alla smarta ord
är du färdig snart?

du får mig att känna mig mindre tom
ms. shiny and bright
kom och gör mig full, full av luft

Varför är jag inte tyst när jag borde, varför skriker jag högt om hur en sjöman älskar havets våg varje gång jag borde sluta mina läppar och bara vara
tyst?

jo, gudhatarmig.nu

varför komplicerar jag allt?
varför minns jag fortfarande inte hösten?






gufhatarmigverkligenjättemycket.nu




Övriga genrer av mistermalin
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-10-04 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin