Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte mer på samma sätt


jag dör

för varje
mil
kilometer
meter
centimeter
millimeter
vi närmar oss
dör jag
allt mera
innuti

alla skratt
försvinner i det ödsliga landskapet
utanför

din hand omsluter min
kanske för sista gången
och jag försöker le
men det försvinner innan det änns nuddat läpparna

vill inte komma närmare
snälla sakta ner och gör vägen
vägen bort från dig
längre




Fri vers av mistermalin
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin