Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så nära men ändå så lång bort


En meter luft

Där sitter du
Två glasrutor
Två bilbälten
och
En meter luft
ifrån mig




Fri vers av mistermalin
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin