Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyst tyst tyst


tyst

det är
tyst tystare tystast
här

till och med snön är tyst

men du får mig att bryta den
den nästan hotfulla tystnaden

du sa att du såg snön innan
innan vi började kliva
med stora steg över
vänskap, logik och medvetande

jag såg det först efter
när du höll mig hårt

skulle du fortfarande se på mig
om du visste
att jag aldrig vill
att du ska släppa
aldrig gå?




Fri vers av mistermalin
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-23 00:15



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vackert, smyger sig på...genom snölätta steg, den berörde mig.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin