Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en ö, på en avvärjningsklinik

Ditt hår
Dina ögon
Din mun
Ditt ansikte
Dina händer
Dina ord
Din tröja
Din cigarettlukt
Din röst
Dina sms
Ditt sätt att dyka upp
Ditt sätt att lära mig
Ditt sätt att se på mig
Ditt sätt att röra mig
Ditt sätt att vara
Du
Du
Du




Fri vers av mistermalin
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin