Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och som vi älskade och så vi dog


vassa skärvor av fiberplast

jag är slagen

slagen i skärvor

spillror

splittrad

sönder i bitar

ströda över visby

inget är helt




Fri vers av mistermalin
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin