Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pretty please with suger on top

Don't
Please Don't

Don't leave me here
and
just go away

Don't go
Don't go

please stay




Övriga genrer av mistermalin
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin