Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogen ropar mitt namn

Tystnaden skriker ut sin existens
och jag ligger naken bredvid
din nakna kropp
'jag älskar dig'
under en hundradels sekund förändras allt

vattnet rinner över mig
tandkrämen löddrar
tvätta bort dig på alla sätt
aldrig vill jag se ditt leende igen
dina ögon med en färg som ständigt
raderars ur mitt minne
aldrig mer din hud mot min

Tystanden skriker ut sin existens
och jag ligger naken bredvid
din nakna kropp
igen igen igen
alltid igen
återupprepning av
gränslös lycka




Fri vers av mistermalin
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin