Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tips: Bröderna Grimm!


Frau Holle

 

Frau Holle
droppar sina svarta tårar i dimman
klasar av svarta blodspärlor på stengången
under mina fötter

mognaden kräver tårar för att bära frukt
jag har tjänat och tjänat väl
här är beviset:
skogen regnar guld över mitt huvud

när Frau Holle skakar sitt dunbolster
ska jag förunnas vila




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger