Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstsång till dig


Nu faller lönnlöven i moll
och din dysterhet dalar
Då vill jag sjunga
dig en sång
om ljusare dagar.

Nu faller regn i tunga sjok
och tårarna haglar
Då vill jag läsa dig en bok
med ord
som behagar.

Nu sluter mörkret sig intill
och dina ögon har tvivel
men jag ska gunga
dig till ro
och kyssa dem liv i.










Fri vers av Thirre
Läst 693 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre