Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

 

Dagen vänder sina vindar

Upp mot det friska blå

Vi går med nyvakna ögon

 

Vi reser mot nya land

Där husen är höga

Fönstren lysande som kristall

Träden i raka rader

 

Bänkar att vila

Där lejon vakar

Påfåglars sorgsna ljud

Fontäner i vit alabaster

Med kuttrande vita duvor

 

Kommer vi längta

Tillbaka till björkskogens sus

Brasans sprakande ljud

 




Fri vers av madigan
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-10-04 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan