Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord



Varje ord
lever i sig,
ett eko
ur dåtiden,
berättar
om öden
värda
att minnas.




Fri vers av Anna H
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-08-02 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra! en del av orden....
2005-08-08

  Smultris
Åh vad fint...O alldeles sant...
2005-08-02

  JMR
Känner historiens vingslag.
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H