Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höna av en fjäder

Jag hittar en krita och målar ett konstverk
Bygger borgar av ett enda sandkorn
Gör en festmåltid på en deciliter vatten
Syr kläder av en grytlapp
och tror på kärleken efter en enda blick

Väggarna förblir kala
och jag oskyddad
hungrig
och frusen
Allt medan jag trampar in hjärtsplitter i fotsulorna




Fri vers av HQ
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 17:06



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert berörande gillas
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ