Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att köpa nya lås du har ju nyckeln till de gamla


Utspätt te och brutna dörrar


Dörren var låst och noga gömd bakom högar av måsten
så jag vet inte riktigt hur du lyckades ta dig in
men plötsligt fyllde du mitt livsrum

Du tände ljus av hopp i fönstren
och dukade så fint som för att ge mig försmak
Du höjde värmen några snäpp
så att mina sinnen började tina

Alla de lådor som jag sparat men aldrig velat se
satte du i brand
och plötsligt blev trycket över bröstet lättare
Jag gjorde plats för din tandborste i badrumsskåpet

Men så kom bakslaget
Träffade mig i mellangärdet med full kraft
Du var ringmärkt
I hemlighet

Så nu sitter jag här i mörkret
och späder ut mitt te
igen





Fri vers av HQ
Läst 437 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-04 17:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
De ringmärkta, borde vara märkta, så att man upptäcker det i tid.....
2008-10-05

  Regn & Grus
*Dörren var låst och noga gömd bakom högar av måsten
så jag vet inte riktigt hur du lyckades ta dig in
men plötsligt fyllde du mitt livsrum*

Diktens början är underbar, precis som varje ord du laggt på plats i raderna efter..

Den känns att läsa..
2008-10-04

  Marie Å
Vackert skrivet…. gillar ditt sätt att beskriva….. men så sorgligt….
2008-10-04

  Gryft
Du späder inte din text
bra de..
Fint!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ