Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspar

 

skogen av aspar
flimrar
för min syn
kadmiumgul
viskande i vinden:
det blir inte kväll idag

det är oktober
och solen går inte ner




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-04 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den har knappt varit framme...

Gillar "kadmiumgul".
2008-10-04

  aol
kändes vemodigt vackert ditt minne
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger