Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Asfalt och gyttjediken; norrlandstrafiken här utanför går sällan norrut)
Yxhambo eller..



mera is i drinken, vännen

 

hot krypa

marken otrygg

 

hjärtats slag

över

 

lägger lock

 

val på val

 

 

knotrygg

(djungels silverbacke)

prasslar kom

 

sal på sal

bal på bal

 

 

ballerinas snurr

 

kammarvägg

(ätteskägg tvinnat)

 

docka

strö glömskeglimmer

 

bal på bal

 

 

bredvid Herre inte

ont anande

 

blind frackburen livskorreograf

matar duva

 

dess död

osedd

 

kval på kval

bal på bal

 

 

förrådd himmel landar lamt

glömde skåla tretal

 

 

bägare

mot vit granit

släppt

 

 

röd rote

liquid tvillingkälla

 

 

 

andra sidan

glasfri

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-01-11 05:59



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jaa, jag tycker det här är en jättekul text! Man tackar !
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri