Just" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just


Ingenting!

 

Hon glömde inte

Fåglarna trätte

Musiken spelade för högt

Maten var kall

 

Skorna var gamla

Läppstiftet slut

Ragnar hade inte

Kysst henne imorse

 

Hon orkade inte

Gå till affären

Håret var stripigt

Hon ville inte

Svara i telefon

 

Ingen ringde heller

Hon satt där

På köksstolen bara




Fri vers av madigan
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-04 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nedstämdheten KÄNNS här i denna mkt välskrivna text
2008-10-05

  © anakreon VIP
Hur tar man sig ur beroendet av andras reaktioner? Visste vi det vore mycket vunnet och antalet enpersonshushåll i detta iskalla land skulle minska väsentligt.
2008-10-05

  friheten
Väldig bra skriven, gilals.
2008-10-05

  Ulf Lagerholm
gillar tonen i denna sparsmakade slinga
2008-10-04

    Seud P Myno
För mig lät det som om:

Hon accepterade vardagen

Bra skrivet!
2008-10-04

  Marie Å
Kan riktigt känna orkeslösheten…..
2008-10-04

  HQ
Här är smärtan, frustrationen och orkeslösheten
beskriven perfekt!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan