Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blodpumpen exploderar

ett klick
en sekund
en syn

smärta i bröstet
en evighet




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-04 22:08



Bookmark and Share


  Therés
bokmärkt.
2008-10-11

    Jane S VIP
Otäck och våldsam. Hur är läget?
2008-10-04

  aol
ruggigt bra
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP