Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det rena hund vädret ute

Fy vad det är trisst idag
det är rena hund vädret
ute,men har man hund
så får man tåla det

Burr ska nu ge mig ut
med våran hund i detta
spö regn fy denna dag
känns pest och pina

Men det är bara att finna
sig i det så här är ju
höstens mysterium
med olika väder

Så det är bara att ta
på sig kläder som passar
för vädret som är där ute
idag jag kallar det rena
hund vädret




Fri vers av Ann-christin
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 08:38



Bookmark and Share


  Maria T
Här har det varit nära nog orkan i natt
hösten har varit arg i natt och skakat
om ordentligt
2008-10-05

  anits VIP
Ja, har man hund får man gå ut
i alla väder, när man så kommer
in känns det skönt, för både
kropp och själ
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin