Gul som" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gul som


SOL

 

Fallskärmen är

Gul som sol

Röd som kärlek

Blå som himlen

 

Ordentlig packad

Hopvikt efter

Livets alla regler

 

Här på höjden

Utav allt förnuft

Tar jag språnget

För att leva

 




Fri vers av madigan
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan