" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Allt hon sa..

 

I en rörelse
förde du livet
närmare mig

i en läpps
mjukhet
visade du mig
beröringens ord

med en hand
förde du mig
över formers
stavelser

i en flämtning
utryckte du
kroppars dans

i en virvels
omfamning
visade du mig
meningar

 

 

med några ord
slog du sönder
liv

och

du gick med
känslorna
hängande efter
dig




Fri vers av Blodros
Läst 698 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-05 12:33



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Svårt låta bli att tycka om den här.
Och svårt låta bli känna igen sig.
2012-12-24

  wellness tina
bra! bokmärkt med de bästa orden :
....du gick med
känslorna
hängande efter
dig...
2011-01-30

  Sabina "ops"
underbar...trots allt
2010-01-17

    Glittra G
oj så bra. Vackra ord.
2008-10-27

  Marie Å
Så vackert skrivet……
ord på gott och ont
2008-10-11

  Nova-Liv
känner...........igen
2008-10-05

  mare VIP
mycket bra rader.......
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros