Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån som du

Jag ville ha nån...
nån som...

hörde min röst när den skar

lyssnade när jag i natten mummlade i timmar om hur livets våg sakta sköljde över mig

tittade på mig med kära tindrande leende ögon...

nån som vakade över mig, jagade bort ensamheten ett tag

drog mig hud mot hud när jag kisade med morgontrötta ögon

smälter för mitt leende

avgudar min kropp och sårbara själ

älskar mig för det ömma hjärta jag bär

( Kan inte fatta att jag fann nån som du)




Fri vers av miss_me
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-08-02 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me