Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är naturligt lagd av mig

Jag gillar inte konst gjorda
människor man ska vara
som man blivit skapt av
våran gud sägs det

Jag tror att man är vackrare
av att vara naturligt lagd
att vara som man är blir
nog allra bäst

Visst händer det att jag
använder smink ibland
men då känner jag mig
nästan ut spökad

Men det är tur att vi är
olika till vårat sätt annars
skulle våran värld se så
trisst ut

Jag föredrar att man är naturlig
så gillar jag människor bäst
för man är vacker inombords
betyder så mycket mera
för mig en ett konst gjort yttre

Så att våga vara sig själv tror
jag är det bästa man kan vara
att klä sig i det man trivs
bäst i är att våga vara sig själv
anser jag så vill jag vara

Det är den egenskapen min
man älskar mig som mäst
är att jag är mig själv och
vågar att bara vara det




Fri vers av Ann-christin
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 13:52



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att ha en man som älskar dig precis som du är
2008-10-05

  anits VIP
Alldeles rätt tänkt, det är
insidan hos en människa
som är värdefull, inte det
yttre
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin