Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....och färdig för avfärd!


Nu är jag packad igen....

 

Anar mystiska väsen

och levande andar

färger som helar

insikter som landar

 

Gnistrande kristaller

en och annan lurifax

men alla tillsammans

skapar en egen galax

 

Inser när jag skriver

att det är en fånig dikt

helt utan några djup

lagda i flertalet skikt

 

Det stormar till havs

regnet skvalar ner

och tidigast imorgon

får ni veta något mer

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-05 14:21



Bookmark and Share


  RogerIvan
Men? Vad är det här?
Verkar ju spännande...
Inte alls fånigt, utan djup i flera skikt...
Stora krafter i omlopp, får se vad de blir utav detta
2008-10-06

  lyckeli
Fortsätt isåfall att skriva fånigheter när du är packad för du gör det bra!!
2008-10-05

  aol
gillade så kuligt bravo längtar till i morgon
2008-10-05

  Mr Lindemann VIP
Kul och ger mening åt livet för en stund
2008-10-05

  noname_realmind
Inte alls fånig - kulig tycker jag! :-))

Packad här också... *asg* Ja, vi får väl se om vi kan fånga några andar på galaxkryssningen. En egen liten ande i flaskan kunde sitt fint ibland, som lite extrahjälp när livet djävlas... ;-))

Enda orosmolnet är de kraftiga vindarna... /-: ...regnet kan skvala hur mycket det vill...
2008-10-05

  Michaela Dutius
ser fram emot i morgon...skörheten och lite vemodet i denna dikten gav mersmak
2008-10-05

  korpfjäder
aha, här anas förbindelser i den tredje dimensionen.
Hälsa mormor!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP