Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt "rumsrent", denna gång, heller, men ta´t med en nypa salt.....


ALFABETET - TVÄRTOM (O t.o.m. L)

O
ORAKEL
Hon var ett andligt orakel
förutsade fantastiska skeenden
men av det blev ,bara, "spektakel",
nu möts hon av hånfulla leenden


N
NEGLIGÉN
Iklädd ,endast, negligé
bjöd "hon" hem en vän på te
negligén gled isär
ingenting under, där !
Vännen kolla´ längre ner
vad var det för "misstänkt" som "hängde" ?
"Hon", blev lite generad, inte mer,
och ,snabbt, "hon" negligén, stängde !


M
MASTURBATION
En man som gilla´ masturbation
praktisera´, offentligt, en stor "portion" (!)
Sedlighetsroteln ingrep
använde "dyng-grep"
för effektiv "destruktion" !


L
LOBOTOMERA
Det lobotomeras ofta , bland en del
då ibland folk som har något "fel"
Ont det ,nog, gör
om man är "skör"
och, se´n , aldrig, man är riktigt "hel" (!)

Usch,ja, vi återkommer , men nu måste vi återhämta oss.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 16:11



Bookmark and Share


  aol
ler bravissmo mats gillar språket du har
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Värkligen!
Farliga saker
Du berör, men som
kanske en del rör...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska