Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkomna till DISNEYLAND om 42 år !! En framtidsvision ..........


"DISNEYLAND - 2050 !" (Part A)

Disneyland !
Nu med "livet som insats" !
Vinn en miljon dollar eller dö !
Åldersgräns 15 år !

Disneyland !
Rysk Roulette med "skarpa skott" , en "sexpack" !
Skjut mot "din polare", kanske, av blod, "en sjö" !
eller Ni miljonen Får !

Disneyland !
Och för de små !
En fight med ett riktigt Piggsvin (ni kan "skador få") !
pappa/mamma måste skriva under på
att ni "piggsvinet får klå"!

Disneyland !
För mamma , skjut av en läcker ung man hans hängslen
så ramlar hans brallor ner
och med "saken" han där då står !
Och ni damer får inga "fängslen",
om ni träffar "de två därunder",
för "grabben" är helförsäkrad mot en sådan "blunder" !

Detta är "bara början", vi gör ett återbesök senare i år.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 16:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
What! Jag undrar blott?
Vad har Du fått? Hur har
det med Dig gått... Inte
kan det gå så... Vad då?
2008-10-05

    Ken Cassel
Vad tråkigt
Och jag som vill åka spökhuset om 42 år

Mvh
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska