Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill jag rymma.. verkligen..


Vill du rymma med mig?


Ska vi rymma?
Vad sägs som en liten rymning?
Bara du och jag.

Vi hittar en plats bortom regnbågen
där ingen ser oss och ingen hör oss.
Dit ingen stress når och olycka är ett okänt begrepp.
Där klockor tickar fastän tiden står stilla.
All tid i världen har vi på vår minutbank.

Vi rymmer dit.
Med kramar och kärlek i ryggsäcken,
med kyssar och förälskelse som nödproviant.
Där finns alla filmer som vi pratat om att se
all tid i världen till alla diskussioner vi ännu inte haft
alla kladdkakor vi någonsin vill äta hihi.
Ska vi rymma dit?

Följer du med,
till platsen där ingen hittar oss?
Där tiden står stilla och
 kyssar står på menyn.
Vi kan återvända när vi vill
eller inte alls.
Bortom regbågen
i landet där hela tillvaron är mjuk som moln.
Åh, jag vill rymma.
Snällasnälla, rym med mig ?

Platsen andas lycka
regnbågen ger livet färg
och verkligheten når inte att banka på medvetandet.
Där är tiden vår
och ingen annans,
och jag vill dela en molnmjuk säng
med bara dig.

Så jag undrar,
vill du rymma med mig?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 532 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel