Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför kärlekens dörr

Jag vill känna kärlek igen

som jag gjorde så många gånger förr

Jag vill känna värme igen

det är så kallt här ute ensam, utanför kärlekens dörr

Du kan vara min halsduk här i höstmörkret

som värmer ända ner till hjärtats trakter

Du kan smälta frosten runt mitt hjärta

med några kyssar kanske det börjar tina

Du kan väl ge mig den där blicken

som bara betyder en sak

Den där blicken som står för kärlek

Det var ett tag sen jag fick se den

Men jag får inte ge upp hoppet

För kärleken kanske är närmare än jag tror




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 19:49



Bookmark and Share


  aol
så bra poetat läs min dikt kär
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR