Vart går

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart går




Dörren

 

Dörren var öppen

För att gå in

Eller på väg ut...

 

Utav trä var den

Tjock och grönmålad

Dörrposterna var mörkblå

Med en rostig nyckel

I ett kopparfärgat lås

 

Den gröna färgen

Lite avskavd här

Och där

 

Jag står här vet inte...




Fri vers av madigan
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-10-05 21:15



Bookmark and Share


    sajo
Lite magiskt får jag en känsla av. Kanske bör man prova för att få ett svar.... Många minnen kanske här bakom finns känns det som.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan