Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns Du eller har du


Glömt

 

Du dansade ensam

På torget i din vita

Brudklänning så

Allvarsamt med de

Vissnade liljorna

I dina händer

 

Dina ögon stumma

Inåtvända

Förlorade i natten  

 




Fri vers av madigan
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan