Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrossas ej!

 


att känna sig förkrossad
kan kanske vara nyttigt ibland

att låta sig krossas av omständigheter
är det däremot inte 

så jag samlar ihop splittret av mig
och k r y p e r till sängs

bygger mig ett bo av vrakspillror
där jag tryggt drömmer skärvor
 
drömskärvor
fogar ihop

läker

inför nästa




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-10-05 22:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Du är ju ingen split personality för det (som jag).
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger