Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

05.30 och allting faller

Natten
lät mascaran rinna
och tatuerade
failure
i min blick
dock börjar jag
förstå
tiden och tystnaden
och nu ska jag lära mig
att le
på beställning
för jag är så trött
på att vara ledsen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-06 05:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fin och lite ledsamt, kanske?
2008-10-08

  Fånga dagen
Det var en bra uppmaning av dig tack :)
fint skrivet

mvh ak
2008-10-08

  Gunilla VIP
Le, le stort, le sant!
Åt livet, åt misstagen,
åt glädjen som också finns.
2008-10-06

  Carin
Usch, känner igen mig.
Kanske inte just i natt men en annan natt.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira