Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött.

 

så trött
jag skulle vilja överlämna mig
i ömma händer

trött att upprätthålla skenet
hålla ifrån mig
och slå vakt om

i det djupast innersta av kroppen
värker milt en kärlekslängtan
till uppgivenhet

var får jag överlämna mig
var finns en tillflykt
där jag vågar låta alla slöjor falla

så trött

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 14:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Matteus 11:28
2008-10-06

  aol
sänder dej en kram genom cyberrymden som vill ge dej glädje
känner igen mej själv, jag gillar inte rollspel men så är det ändå bland folk
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger