Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång lång resa

 

det var en lång lång resa
en lång jakt på svar
tills jag förstod
att frågan som sänts ut
var jag
begravd
i djupet av mitt livs förvillelser
i väntan på att ställas
denna enda gång
kristallklar
obevekligt öppen
för mitt svar
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men svaret måste finnas bortom både jaget och förvillelserna. Annars trasslar vi bara in oss ännu mer.
2008-10-07

  aol
mäktig stark dikt grep tag i mig varma applåder för ditt svar
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger