Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

Skogen sov

Med din arm

Runt min axel

 

Stjärnorna

Nedstoppade under

Molntäcken

 

Månen höll

Sitt vakande

Öga över oss

I skogen

 

Vintergatan flöt

Sakta fram

Tillsammans med oss

 




Fri vers av madigan
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan