Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonstans vävdes samma drömmar...


Där

 

Rosorna doftande röda

Framför kaprifols

Klättrande gröna blad

Med sina vita spetsiga blommor

 

Här fanns bänken

Gulfärgad med snirklad rygg

Där drömmarna vävdes

Blicken vandrandes över havet

I solnedgång eller morgonregn

Ofta befanns jag där

 




Fri vers av madigan
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"På en gammal bänk i parken i Bordeaux, där satt vi och vävde drömmar.
Samma gamla bänk står kvar ännu som då..."
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan