Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde en gång en dröm

 

 

jag drömde en gång
att jag kunde skriva vacker poesi
som fick dig att rodna

jag drömde en gång
att jag fick hålla din hand
det var den finaste drömmen jag drömt

jag drömde en gång
att du gav mig en trånande blick
så att jag drunknade i dina ögon

och jag drömde en gång
att jag drömde en dröm
där drömmen var verklighet

men verkligheten
var bara en dröm

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-06 21:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jättefina kärleksdrömmar.....och en kärleksförklaring - men man vaknar när det känns som verklighet.....gränsen mellan dröm och verklighet är svår att upptäcka
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP