Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggt, tryckt eller tryckt?


Hörde ni
Nu kan ni sätta in, en del pengar igen
Så upp till 500 000 är garanterade
Av staten

Förr var det bara 250 000 eller nåt
Va skönt
Kunde knappt sova om nätterna…




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO