Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färjanalys


5an gör färjanalys
Och fulla svenskar
Skämmer ut sig
Fast kanske kanske kan
Det få någon skam i kroppen
På de som inte klarar att hantera spriten

Kanse kanske, kan det vara bra
För vissa att se
Hur de verkligen ser ut…
Men troligen, inte
De kommer nog inte att kunna
Ta åt sej det
Som folk…




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO