Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Whale - 'val'-tider". Jo, svaren finns där inuti frågan. Så är det... :P


Mera Ljud

 

~

"conundrum

drum"

 

 

 

dröm

trumma ljuda

minne

 

fråga cell

minne

 

svara gåta

sinne

 

dolt i fråga

valsångs budskap

 

val

välja väg

valbar

 

Hör!

Tider talar ej

Hör

 

Nu

Allt

 

Nyckel nära

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri