Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taktil beröring

 

 

 minnet

av skäggstubben på din kind      
(den som rev)

 

har lämnat mig 

 

                

med invärtes blödning

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-07 22:40



Bookmark and Share


  mikaelarchangel
aj aj aj
2008-10-09

  Elaine.S VIP
En sån stark saknad och längtan ....
och titeln..är så talande, lika viktig som beröring
2008-10-08

  Lena Renman
Huga så denna rev och påminner...
Väl ordat
lena
2008-10-08

  Bjarne Nordbö
Läckert fångat.
2008-10-08

  Lena Krantz VIP
Aj aj, finns inget som river som skäggstubb
2008-10-07

  Anders P VIP
livsfarligt, med andra ord.
2008-10-07

  thyra
Fint tänkt och härligt skrivit!
2008-10-07

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol